Renny Harlin paljasti Sylvester Stallonen yllättävän pelkotilan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuvaohjaaja Renny Harlin on viettänyt hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista, mutta pari vuotta sitten hänen 5 Days of War -elokuvansa noteerattiin viihdelehdissä. Val Kilmerin ja Andy Garcian tähdittämä elokuva julkaistiin monissa maissa suoraan DVD-versiona.

Renny Harlin tunnetaan maailmalla parhaiten Cliffhanger ja Die Hard 2 -elokuvistaan, joista ensinmainitun kiipeilyelokuvan päätähtenä nähtiin Sylvester Stallone. Nyt Harlin on kertonut Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa elokuvan tekemisestä. Samalla hän kertoi Stallonen paljastaneen ennen Cliffhangerin kuvauksia, että hän pelkää korkeita paikkoja.

– Kun hän saapui ensimmäisen kerran Italian Alpeille tutustumaan kuvauspaikkaan, katsoimme kolmen kilometrin korkuista huippua ja sanoin sen olevan kuvauspaikkamme. Hän kysyi mitä siellä ylhäällä on, ja minä vastasin ”Sinä”, Harlin naureskeli.

– Hän katsoi minua ja totesi, että ”Sinun täytyy pilailla. Minulla on korkean paikan kammo. Menen korkeintaan niin korkealle kuin buutsieni korot.” Sen jälkeen tehtäväni oli saada hänet haluamaan vuorille, koska hän luuli, että se tehdään digitaalisesti ja stunteilla.