Tamara Ecclestonen muodot vetävät hiljaiseksi – pursuivat mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -sarjan johtaja Bernie Ecclestonen esikoistytär Tamara Ecclestone erosi taannoin poikaystävästään Omar Khyamista seksivideon ja pettämiskohun jälkeen. Neitokainen tilitti äskettäin, ettei mies halunnut häntä viimeisen seurusteluvuoden aikana seksuaalisesti.

28-vuotias seurapiirikaunotar on kuvattiin eilen juhlimassa Lontoon yössä, kun hän oli liikkeellä yhdessä Jay Rutlandin kanssa. He illastivat Mayfairin alueella sijaitsevassa C-ravintolassa, jonne Tamara oli pukeutunut varsin tiukkaan mekkoon.

Taannoin Tamara juhli samassa ravintolassa ja seurue joi 38 pulloa shamppanjaa ja pullon viskiä. Tamara talutettiin tyylikkäästä ulos, sillä hän oli liian humalassa kävelläkseen omin neuvoin.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.