Ashley Roberts seksikkäänä pelihahmona

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin muutama vuosi sitten esiintynyt tanssiryhmä The Pussycat Dolls on nykyisin jo aivan eri kokoonpano kuin heidän vieraillessaan Helsingissä. Yksi Pussycat Dollsin entisistä jäsenistä on Ashley Roberts, joka tunnetaan myös mallina ja näyttelijänä.

Ashley Roberts oli taannoin mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here -realitysarjan tuotantokaudella. Nyt hänet on pestattu uuden Crysis 3 -pelin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Ashley poseeraa tuoreissa kuvissa pelin hahmona lähes alastomana, vain alushousut jalassaan ja vartalo bodypaint-maalin peitossa.

Pussycat Dollsin ohella 31-vuotias Ashley Roberts on toiminut näyttelijänä esimerkiksi lukuisilla musiikkivideoilla, tanssielokuvassa Make It Happen ja 90210-televisiosarjassa. Ashley on viime aikoina työstänyt myös soololevyä laulajana.