Hittisarjaan erikoisjakso Rihannan rajusta pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Rihanna myönsi vastikään Rolling Stone -lehden haastattelussa olevansa seurustelusuhteessa exänsä Chris Brownin kanssa. Tämä siitä huolimatta, että Brown hakkasi hänet helmikuussa 2009 sairaalakuntoon autossaan Grammy-gaalan aattona.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viihdemaailman suurimpiin skandaaleihin lukeutuva raju pahoinpitely on nyt päätynyt myös television suosikkisarjan jaksoksi. Law and Order SVU -televisiosarja esittää nimittäin jakson nimeltä Funny Valentine, jossa tunnettu julkkislaulaja hakkaa rajusti tyttöystävänsä, joka on niin ikään poptähti. Televisiossa nähtävät tapahtumat etenevät kuitenkin selvästi tositapahtumia pidemmälle.

24-vuotias Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.