One Direction hurmasi avauskeikalla Lontoossa – massiivinen kuvagalleria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu poikabändi One Direction teki yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestö Comic Reliefin kanssa ja julkaisi 17. helmikuuta oman versionsa Blondien klassikosta One Way Or Another (Teenage Kicks), joka nousi heti listaykköseksi peräti 63 maassa.

Tänä iltana One Direction esiintyi loppuunmyydyllä Lontoon O2 Arenalla Take Me Home Tour -maailmankiertueen massiivisella avauskeikalla. Kyseessä oli ensimmäinen kiertueeseen kuuluvista yli sadasta konsertista. Turnee jatkuu lokakuuhun saakka. Katso hetki sitten ikuistetut uunituoreet keikkakuvat Staran kuvagalleriasta.

One Direction on tämän hetken suosituin poikabändi. Brittien X Factorista suureen suosioon noussut yhtye on julkaissut kaksi albumia ja rikkonut matkan varrella lukuisia ennätyksiä. One Direction on muun muassa ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa eli yli 20.000 kappaletta.