Täh? Oscar-häviäjille jaetaan ilmaisia kondomeita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosien varrella julkisuuteen on tihkunut runsaasti tietoja hulppeista lahjoista, joita tuotemerkit antavat julkkiksille ja erityisesti Oscar-ehdokkaille. Tänä vuonna jokainen ilman Oscaria jäävä Oscar-ehdokas saa 45.000 dollarin arvoisen ”lahjapaketin” itselleen.

Atlantic Wire kertoo saaneensa selville mitä kaikkea lahjavuori pitää sisällään. Lehden saamien tietojen mukaan joukossa on muun muassa ilmaiset matkat Australiaan, Havaijille ja Meksikoon sekä ruokailutarvikkeita, alkoholia ja kunto-ohjausta. Monenlaisten luksustuotteiden lisäksi mukana myös odottamaton yllätys – ilmaisia kondomeita.

Vuoteen 2007 saakka Oscar-organisaatio vastasi lahjoista, mutta verottaja katsoi ne silloin palkkatuloksi. Viime vuosina lahjoista on vastannut Distinctive Assets -yritys. Yritys toimittaa lahjat Oscar-häviäjille suoraan kotiovelle. Tänä vuonna paketin arvo on selvässä laskussa, sillä viime vuonna lahjojen arvo oli 62.000 dollaria.