Stressipallojen valmistaja irtisanoi – työntekijä sai rajun raivokohtauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaisetkin tuntevat stressipallot ja ovat todennäköisesti joskus myös puristelleet näitä pehmeitä kumipalloja tiukan paikan tullen. Nyt eräs stressipalloja valmistava englantilainen yritys on joutunut irtisanomaan erään työntekijänsä.

Stressipalloja työkseen pakannut mieshenkilö sai esimieheltään ikäviä uutisia, sillä hänelle annettiin yllättäen potkut yrityksestä. Miehellä olisi ilmeisesti ollut käyttöä useammallekin yrityksen tuotteelle, sillä tämän kerrotaan saaneet rajun raivokohtauksen työpaikallaan, Salon.com raportoi.

Blackpoolissa sijaitsevan yrityksen työtekijän purkauksen kohteena oli hänet irtisanonut esimies, jota mies uhkasi ikävän ilmoituksen jälkeen kahdella puukolla. Mies iski esimiestä nyrkillä kasvoihin ja uhkasi tämän henkeä. Parhaillaan asiaa puidaan oikeudessa, jossa mies on myöntänyt tekonsa.