Tytön kauneusvideolla karu loppu – älä ota tästä mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan päivittäin tuhansittain videoita, joissa annetaan käytännön vinkkejä muun muassa kauneudenhoitoon ja meikkaukseen. Näiden asioiden ympärille on perustettu maailmalla myös tuhansia blogeja. Nyt eräs neitokainen on mennyt videolla varsin pitkälle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Äskettäin myös Tori Locklear -niminen nuori vaaleaverikkö päätti kantaa kortensa kekoon ja esitellä YouTubessa omia vinkkejään kauneudenhoitoon.

Päätös osoittautui kuitenkin hieman ennenaikaiseksi, sillä neitokainen ei osannut vielä itsekään käyttää laitteitaan. Asia paljastui varsin karulla tavalla, kun hiukset eivät kihartuneetkaan, vaan paloivat kokonaan irti päästä. Videon hän päätti kuitenkin lopulta julkaista verkossa varoittavana esimerkkinä muille.