23-vuotias rysän päältä kiinni – seksiä lemmikkikoiran kanssa

Ohhoh! · Stara.fi

Aika ajoin uutisiin päätyy tapauksia, joissa ihmiset ovat olleet liiankin läheisessä intiimissä kanssakäymisessä kotieläinten tai lemmikkieläinten kanssa. Tällä kertaa tällainen tapaus on paljastunut viranomaisille Yhdysvaltojen Las Vegasissa.

Poliisi sai soiton, jossa kerrottiin, että alastomaksi itsensä riisunyt nainen harrastaa asuntonsa etupihalla seksiä koiran kanssa. Poliisin saapuessa paikalle he löysivät alastoman 23-vuotiaan naisen, joka oli edelleen intiimissä kanssakäymisessä koiran kanssa.

Viranomaisten mukaan nainen oli erittäin sekavassa mielentilassa, eikä muistanut edes omaa nimeään. Myöhemmin selvisi, että nainen kärsii mielenterveyshäiriöistä. Nainen pidätettiin ja toimitettiin putkaan. Koira otettiin viranomaisten huostaan. Asiasta kertoneen Splash Newsin tiedossa ei ole mitä koiralle on pidätyksen jälkeen tapahtunut.

Kuva: Splash
Kuva: Splash