Irina Shaykilla paljastava asu – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on tällä hetkellä yksi alansa kuumimmista nimistä. Neitokainen esiintyy nykyään usein niin mainos- kuin paparazzikuvissa. Shayk on nähty usein esimerkiksi alusvaatejätti Victoria’s Secretin kuvissa.

27-vuotias Irina Shayk kiinnitettiin taannoin Beach Bunny Swimwear -merkin viralliseksi mainoskasvoksi. Eilen illalla hän ei kuitenkaan ollut bikineissä, vaan varsin rohkeassa cocktail-mekossa, jonka kaula-aukko oli useasti vain millien päässä vilautuksesta.

Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut lukuisten lehtien kansikuvissa ja muun muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa jo parin vuoden ajan.