Kendra Wilkinsonin bileasu olisi voinut peittää enemmänkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdessä. Hän tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmesta tyttöystävästä. Nakukuvat ovat kuitenkin jo historiaa.

Kendra ikuistettiin eilen illalla poistumassa Hollywoodissa sijaitsevasta Emerson -teatterista, jossa järjestettiin OK Magazine -lehden Oscar-bileet. Neitokaisen asuvalinta oli varsin niukka, eikä välttämättä sopinut juhlan teemaan.

27-vuotias Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.