Michael Jacksonin tanssi tehtiin Lego-palikoilla – hämmästyttävä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme vuotta sitten menehtynyt poplegenda Michael Jackson pysyttelee edelleen otsikoissa, sillä kohua ovat herättäneet esimerkiksi tähden perheen välienselvittelyt. Esimerkiksi supertähden jälkikasvun ylläpito on tullut odottamattoman kalliiksi.

Nyt Michael Jacksonin ikoniset tanssikuviot on ikuistettu erikoisella tavalla, sillä ne on toteutettu ja kuvattu Lego-palikoilla. Videon tehneen Annette Jungin käytössä on ollut vain hyvin rajallinen määrä palikoita, mutta siitä huolimatta tanssikuviot on onnistuttu tekemään hämmästyttävän realistisesti.

Taannoin Michael Jacksonin Los Angelesissa sijaitseva kuolinkoti myytiin 18,1 miljoonan dollarin hintaan. Poptähti vuokrasi ranskalaistyylistä kartanoa viimeisinä elinkuukausinaan Ed Hardy -vaatemerkin johtajalta Hubert Guezilta 100.000 dollarin kuukausihintaan. Kodista on tullut fanien pyhiinvaelluspaikka, ja se onkin samalla merkittävä osa musiikkihistoriaa.