Näiden bändien fanien hygienia huolettaa – suihkussa muita harvemmin

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisestä voi päätellä paljon jo pelkästään hänen kuuntelemansa musiikin perusteella. Verkossa toimiva Stereotypes.fm-verkkosivusto on tutkinut asiaa tarkemminkin ja selvittänyt muun muassa minkä yhtyeen kuulijat käyvät muita harvemmin suihkussa.

Sivusto kysyi käyttäjiltään kuka on joskus ollut kokonaisen viikon ilman suihkua. Saatuja vastauksia verrattiin käyttäjien kertomaan musiikkimakuun, jolloin saatiin mielenkiintoisia tuloksia. Tulosten mukaan Andrew Jackson Jihad -nimisen yhtyeen faneista 68 prosenttia oli joskus ollut viikon ilman suihkua.

Drownign Poolin faneista 58 prosenttia ja Hayley Williamsin faneista 57 prosenttia oli tehnyt saman suorituksen. Viiden kyseenalaisessa kärjessä olivat lisäksi Ministryn ja Pitbullin fanit. Ministryn faneista 53 prosenttia oli ollut viikon ilman suihkua ja Pitbullin faneista 52 prosenttia.