One Directionin fanit pissaavat uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna käytiin maailmanlaajuista keskustelua uima-altaaseen virtsaamisesta, kun Lontoon olympialaisissa eräs mestariuimari myönsi avoimesti pissaavansa uima-altaaseen. Nyt Stereotypes.fm-niminen verkkopalvelu on selvittänyt minkä yhtyeen fanit tekevät samaa.

Palvelu kysyi käyttäjiltään ovatko he koskaan virtsanneet uima-altaaseen ja vertasi tuloksia samojen käyttäjien aiemmin kertomaan musiikkimakuun. Selvityksessä kävi ilmi, että One Direction -poikabändin fanit ovat innokkaimpia pissimään altaaseen.

Teinibändi One Directionin faneista peräti 88 prosenttia on päästellyt luvattomasti yleisessä uima-altaassa. Yhtye nousi lisäksi kolmanneksi ryhmässä, jonka jäsenet eivät pidä tulisen ruoan syömisestä.

Toiseksi eniten allaspissijöitä oli Tracy Chapmanin faneissa, joista 80 prosenttia myönsi teon. Seuraavina olivat Wiz Khalifan ja Akonin fanit molemmat 78 prosentin osuudella. Keskimäärin kaikista vastaajista 50,68 prosenttia on virtsannut yleiseen uima-altaaseen.