Jennifer Aniston hurmasi punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdet seuraavat tiiviisti Hollywood-kaunotar Jennifer Anistonin yksityiselämää. Frendit-hittisarjan tähti seurustelee nykyisin näyttelijäkomistus Justin Therouxin kanssa, ja monet ovat odotelleet iloisia vauvauutisia jo pitkään. Toistaiseksi kuitenkin turhaan.

Eilen Jennifer Aniston juhli Oscar-juhlissa, jonne hän oli ottanut mukaan seuralaisekseen kihlattunsa Justin Therouxin. Punaiseen pukeutunut hehkeä Jennifer näytti onnelliselta miehensä rinnalla, mutta vatsanseutu ei näyttänyt pyöristyneen.

InTouch-lehti väitti taannoin, että 43-vuotias Jennifer Aniston odottaisi ensimmäistä lastaan. Väite osoittautui kuitenkin – jälleen kerran – perättömäksi.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.