Jennifer Lawrence mokasi härskisti punaisella matolla – tässä seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli-hittielokuvan päätähti Jennifer Lawrence on noussut nopeasti yhdeksi Hollywoodin halutuimmista naistähdistä. Maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar nousi eilen yhdeksi ihailluimmista kaunottarista Oscar-gaalassa – erityisesti voitettuaan oman pystin.

Viime viikolla Jennifer kertoi pomppivien rintojensa hämmentävän ihmisiä, mutta eilen uransa kohokohdassa ihmisiä hämmensi joku aivan muu. Kaunotar näytti nimittäin yllättäen keskisormea muille ihmisille Oscar-gaalan voittajien punaisella matolla. Jennifer huomasi nopeasti mokansa ja hänen ilmeensä sen jälkeen oli näkemisen arvoinen.

Näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa aloittanut Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa, kuten Nälkäpeli, X-Men, Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hän erosi hiljattain brittiläisestä poikaystävästään Nicholas Houltista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Sittemmin hänen huhuttiin deittailevan vastanäyttelijänsä Bradley Cooperin kanssa, mutta kaksikko on kiistänyt romanssihuhut.