Lily Collins Oscar-bileiden seksikkäin nuori tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin tytär Lily Collins on tehnyt menestyksekästä uraa Yhdysvalloissa jo muutamia vuosia. Hänen merkittävin roolinsa nähtiin taannoin Oscarilla palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa. Seuraavana on vuorossa The Mortal Instruments City of Bones -elokuva.

Eilen Lily Collins kuvattiin Vanity Fair -lehden perinteisissä Oscar-bileissä, jotka järjestettiin tällä kertaa Sunset Tower -hotellissa Länsi-Hollywoodissa. Collins oli yksi juhlien kuvatuimmista kaunottarista, ja nuoriso-osaston tähdistä todennäköisesti näyttävin.

22-vuotias Lily Collins on listattu jo useita kertoja rocktähtien seksikkäimpien tyttärien kärkijoukkoon. Hän on jo pitkään yrittänyt karistaa kuuluisan isänsä painolastin harteiltaan ja tehdä omaa uraansa. Nyt ura näyttää olevan kovassa noususssa. Aiemmin Lily Collins on nähty Elämä pelissä ja Siepattu -elokuvien lisäksi muiden muassa 90210-nuorisosarjassa ja Hollywood Hang -ohjelman juontajana.