Tähän upeaan videoon Gangnam Style on hyvä lopettaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korealaisen PSY-artistin Gangnam Style -kappale valloitti viime vuonna maailman kertaheitolla, kun kappaleesta muodostui maailman suurin hittikappale vuosikausiin. Samalla sen musiikkivideo ylitti miljardin katselukerran rajapyykin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Netti-ilmiöksi Gangnam Style muodostui, kun siitä ryhtyttiin tekemään parodiaversioita. Niitä julkaistiin tuhansia, mutta nyt ilmiö on saanut jo väistyä ja antaa tilaa esimerkiksi Harlem Shake -ilmiölle. Vielä viimeiselle videolle on kuitenkin aina tilaa, ja nyt se onkin poikkeuksellisen upeaa katsottavaa.

Tällä kertaa joku on nähnyt uskomattoman määrän vaivaa ja piirtänyt lähes koko alkuperäisen musiikkivideon paperilehtiön sivuille, joita selaamalla videosta tulee elävä.