Lizzie Cundy on kuin Baywatch-beibe – kirmasi uikkareissa rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina kypsemmät kaunottaret ovat päässeet nuorten tähtien ohella paparazzien huomion keskiöön. Eräs heistä on brittien rakastama televisiotähti Lizzie Cundy, joka on ikäisekseen varsin hyvin säilynyt neitokainen.

Nyt televisiojuontaja on ikuistettu Santa Monican rannalla Kaliforniassa. Uhkea brunette ei pelännyt esitellä punaisen rohkean uimapuvun peittämää vartaloaan. Kaunotar vielä juoksenteli rannalla kuin Baywatch-sarjan kaunottaret ikään.

44-vuotias Lizzie Cundy on brittiläinen televisiojuontaja, malli sekä muodin ja kauneuden asiantuntija. Neitokainen juontaa WAGS World -televisio-ohjelmaa. Hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Jason Cundyn kanssa, mutta pari erosi vuonna 1994. Hänellä on kaksi poikaa, Josh ja James.