Auto ajoi Specsaversin seinästä sisään: ”Käynti optikolla auttaa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joskus lentävät lauseet saavat täysin uusia ulottuvuuksia hassujen sattumusten kautta. ”Olisit käynyt Specsaversilla” -slogan on tuttu optikkoliikkeen mainoksesta. Lontoon esikaupunkialueella autonsa kanssa törttöillyt kuski olisi voinut ottaa fraasin kirjaimellisesti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Hän nimittäin rysäytti Ford Fiestansa surkuhupaisasti suoraan Specsaversin optikkoliikkeen ikkunaan ja osa autosta päätyi lasiseinästä sisään saakka. Ohikulkija nappasi tapahtuneesta kuvan ja julkaisi sen tietysti Twitterissä.

Surkuhupaisasta onnettomuudesta selvittiin kuitenkin ilman suurempia vammoja tai loukkaantumisia, Daily Mail kertoi myöhemmin. Liikkeen ikkuna hajosi, mutta auto säilyi lähes vahingoittumattomana. Silmälasiliikkeen ikkunaan päin täräyttänyt auto seisoi lounasaikaan tovin jalankulkijoiden tien tukkeena. Poliisi selvittää onnettomuuden syitä.