Justin Bieberin uusi tyttöystävä? Ella-Paige Roberts Clark pikkumekossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinipoppari Justin Bieberillä riittää kysyntää. Moni tyttö antaisi mitä vain saadakseen edes koskettaa tuota musiikkimaailman ihmepoikaa. Viime yönä Bieberin hotellilla riittikin nuoria kaunottaria, kun poppariin useasti yhdistetty 17-vuotias Ella-Paige Roberts Clark sekä pari muuta tyttöä kipittivät samaan hotelliin aamuyön pikkutunteina.

Aiemmin tällä viikolla niin ikään laulajaksi tituuleerattu Ella-Paige kiisti olevansa Justin Bieberin uusi tyttöystävä. Bieber on bongattu viikon aikana useista eri yökerhoista Lontoossa ja poika näyttää nautiskelevan sinkkupäivistään täysillä. Ella-Paige on kuitenkin yhdistetty Bieberiin nyt epäilyttävän useasti, jotta voitaisiin puhua pelkästä ystävyyssuhteesta.

Daily Mail paljastaa Ella-Paige Roberts Clarkin halunneen kuuluisaksi artistiksi jo lapsena. Tytön tuttavapiiristä kerrotaan, että jo pelkkä Bieberin seurassa näyttäytyminen toisi neitokaiselle suurta lisäpontta laulajan uraa varten. Ella-Paige ja Bieber saapuivat samaa matkaa hotellille yökerhojen sulkemisajan jälkeen. Puolisen tuntia myöhemmin myös kahden muun näyttävän typykän nähtiin astuvan saman hotellin ovista sisään.

Poptähti Justin Bieberin helmikuun alussa julkaistu uusi albumi debytoi suoraan Billboardin kärkipaikalle, mikä nosti nuoren miehen listaykkösten määrän jo viiteen. Justin on kaikkien aikojen nuorin kyseisen saavutuksen tehnyt artisti.