Kristal tekee näyttävän paluun – Stig ja Majuri mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Rahaa palaa -kappaleellaan kertaheitolla tunnetuksi tullut Saunalahden mainoshahmo Kristal on nyt paljastanut tekevänsä paluun musiikkimarkkinoille. Staran juuri saamien tietojen mukaan musiikilliseen kampanjaan on kiinnitetty mukaan myös kotimaiset suosikkitähdet Stig ja Majuri.

Verkossa julkaistulla videojulistuksella Kristalin Roger-isä kertoo tyttärensä tulevan takaisin rikkaampana ja suurempana kuin koskaan. Paluuta vauhdittamaan levy-yhtiö Kristal Recordsille on hankittu parhaillaan radioaalloilla tiiviisti soiva tamperelaisvahvistus Majuri sekä viime vuonna lopullisen läpimurtonsa tehnyt Stig.

– Ihan kaikki ihmiset maailmassa ei ole vielä tajunnut mun sanomaa. Siksi tuntuu, että mun on ihan pakko jatkaa. Oikeastaan mä olen liikkeellä vähän niin ku yleisön pyynnöstä. Tälläkin kertaa mä haluan vain parasta ja siksi teen yhteistyötä vain Suomen huipputähtien kanssa. On ihanaa olla tekemässä comebackia, Kristal kertoo yhteistyöprojektista.

Alkukevään aikana Kristal, Stig ja Majuri tuottavat yhteistyössä kappaleen, josta kaavaillaan tulevaa hittiä. Kolmikko on päättänyt ottaa myös yleisön mukaan biisintekoon ja antaa kuulijoille mahdollisuuden vaikuttaa syntyvään lopputulokseen. Artistit avaavat videoblogissaan suoran näkymän elämäänsä ja yhteistyönsä vaiheisiin. Kappaleen syntymistä voi seurata osoitteessa kristalrecords.com.