Madonna seksikkäässä burleskimekossa: ”Blondeilla hauskempaa?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MDNA-kiertueellaan parhaillaan kiertävä popin supertähti Madonna liittyi vastikään Instagram-palveluun. Tähden rohkeat kuvat ovat johtaneet siihen, että sivusto uhkaa jopa sulkea hänen Instagram-tilinsä, mikäli paljaan pinnan esittely ei vähene.

Uhkailut eivät kuitenkaan ole hillinneet Madonnaa. Oscar-juhliin valmistautunut tähti jakoi hiljattain Instagram-kuvablogissa otoksia, joissa hän poseeraa burleski-henkisessä vihreässä nahkamekossa ja mustassa peruukissa.

– Onko blondeilla todella hauskempaa?, tähti pohti toisessa kuvista.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Ensimmäisessä Instagram-viestissään Madonna tervehti fanejaan k*sipäinä. Hän julkaisi sivustolla otokset, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta Martini-lasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.