Shauna Sand esitteli vartaloaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand kuuluu B-luokan julkkiksiin, jonka suurimpia meriittejä tuntuu olevan jo kuopattu avioliitto Kauniit ja rohkeat -saippuasarjatähden Lorenzo Lamasin kanssa. Neitokainen julkaisee usein verkossa paljastavia kuvia.

41-vuotias povipommi on jälleen julkaissut Instagram-palvelussa vähäpukeista kuvamateriaalia ihailijoidensa iloksi. Shauna nähdään kuvissa muun muassa poseeraamassa yläosattomissa pelkissä farkuissa. Hän näyttäytyy myös seksikkäissä alusvaatteissa, jotka tuovat esille muhkean stringipepun.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.