Aston Martin lanseerasi huikeat lastenvaunut

Lifestyle · Stara.fi

Luksustuotteiden markkinat ovat olleet viime vuosina historiallisen kovassa nousussa siitä huolimatta, että erityisesti länsimaissa on parhaillaan käynnissä taloudellinen taantuma. Shampanjat ja luksusmerkit vetävät silti edelleen, ja nyt markkinoille tulee uusi merkki.

Brittiläinen Aston Martin tunnetaan lähinnä luksusautoistaan, mutta nyt yhtiö on laajentanut hieman erikoisempiin kuluttajatuotteisiin. Aston Martin on nimittäin lanseerannut omat lastenvaununsa.

The Silver Cross Surf -nimistä Aston Martinin lastenvaunua tehdään vain 800 kappaleen rajattu erä, jotka myydään Lontoon Harrodsin tavaratalossa. Lastenvaunujen hinta on noin 2.500 euroa ja jokaiseen tulee mukaan numeroitu laatta, joka kertoo tuotteen olevan aito.