Jennifer Nicole Lee rohkeassa kuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on saanut viime aikoina kovasti jalansijaa sekä mallimarkkinoilla että kirjailijana. Itsensä huippukuntoon treenannut julkkistähti auttaa nyt muita ylipainoisia löytämään hyväkuntoisensa itsensä.

Nyt huippukunnossa oleva fitness-guru on julkaissut rohkean kuvan Twitter-blogissaan. Otoksessa vaaleahiuksinen Jennifer nähdään pelkissä nudenvärisissä stringeissä. Paljaita rintojaan neitokainen peittelee käsillään.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.