Kimi Räikkösen erosta parodiapeli ”Jenni Man Fortune Hunt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilu- ja viihdelehdissä alkuvuoden jymyuutinen oli taannoin formulatähti Kimi Räikkösen ja Jenni Dahlman-Räikkösen ero, josta uutisoitiin näkyvästi ympäri maailmaa. Suhteen päättymisen syitä spekuloidaan edelleen vielä tänäkin päivänä.

jennimanfortunehunt28022013a

Nyt verkossa on julkaistu julkkisparin eron kustannuksella pilaileva parodiapeli Jenni Man Fortune Hunt. Kyseessä on Pac Man -klassikkoon perustuva kasarityylinen peli, mutta tällä kertaa pelikentällä formulakypäräiset pahikset jahtaavat vahvasti huulipunalla kaunistettua pelihahmoa.

– Miten käy kilpakentillä hankitun omaisuuden? Saako Jenni-man kahmittua itselleen kaiken vai pysäyttääkö kypäräpää hänet alkuunsa? Pelissä kysytään.

jennimanfortunehunt2802013