Nämä kuvat olivat liikaa – Madonna sai varoituksen Instagramilta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kiertue-elämää viettävä popin kuningatar Madonna liittyi vastikään Instagram-palveluun ja herätti heti kohua julkaisemillaan ronskeilla teiniposeerauksilla. Nyt poppari on saanut kuvapalvelun ylläpitäjiltä varoituksen kuvistaan.

54-vuotiasta tähteä muistutetiin Instagramin tiimin puolesta siitä, ettei hän voi julkaista profiilissaan aivan mitä tahansa otoksia. Madonnan kuvat ovat jo rikkoneet sopivuutta, minkä vuoksi häntä muistutetaan palvelun säännöistä. Laulajatar menikin seuraavaksi julkaisemaan kyseisen kirjeen seuraajiensa luettavaksi.

– Älä julkaise kuvia, jotka eivät ole sinun. Älä julkaise alastonkuvia tai kuvia, joissa on laitonta materiaalia. Älä julkaise kuvia, joissa hyökätään tiettyä ihmistä tai ihmisryhmää vastaan, lukee laulajan Instagram-palvelussa julkaisemassa kirjeessä.

Ensimmäisessä Instagram-viestissään Madonna tervehti fanejaan k*sipäinä. Hän julkaisi sivustolla otokset, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta Martini-lasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.