Nämäkö muka pikkuhousut?! Näyttävät narunpätkiltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Courtney Stodden on ollut viime aikoina otsikoissa paljastavien kuvienssa lisäksi myös orastavan musiikkiuransa merkeissä. Neitokainen julkaisi äskettäin Reality-musiikkivideonsa.

Nyt 18-vuotias teinivaimo on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan koirastaan, joka oli kietoutunut julkkisneitokaisen pikkuhousuihin. Tai niin Courtney ainakin kuvatekstissä kertoo. Koiran ympärillä nähdään kuitenkin vain vaaleanpunainen narunpätkä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Vastikään julkaistu Stoddenin Reality-video on noteerattu viihdelehdissä sen rohkeuden tähden. Seksikkäällä musiikkivideolla Courtney nähdään muun muassa kultaisiin bikineihin pukeutuneena kantoalustalla lihaksikkaiden uroitten kantamana. Hän viettelee tämän lisäksi videolla nörttipojan, jonka kohtaa bileissä.