Kaija Koo paljasti tavoitteensa: ”Ensi vuonna Emma-ehdokkaaksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Kaija Koo juhli eilen monien muiden suomalaisen musiikkitähtien tavoin Emma Gaalassa Espoossa. Hänellä on useita hiteiksi muodostuneita kappaleita. Kaija Koo on saavuttanut urallaan paljon, mutta tavoitteita riittää edelleen.

– Mun tavoite on kaikkien näiden vuosien jälkeen olla itse täällä ehdokkaana ensi vuonna. Voisin kanssa opetella soittamaan jotain soitinta. Vain elämää -ohjelmassa yritin soittaa kitaraa, mutta se ei oikein onnistunut. Täällä Emma Gaalan harjoituksissa oli mukana sellisti ja viulisti, ja sain soittaa heidän soittimillaan. Musta voisi tulla tulevaisuudessa sellisti, Kaija Koo naureskeli.

kaijakoo02032013a

Kaija Koo on kulkenut pitkän tien artistina. Hän kertoo kuitenkin muuttuneensa paljon vuosien saatossa.

– Mä olen aivan eri ihminen kuin urani alussa. Nyt mä uskallan vaikka mitä. Ennen mietin paljon, että mitä ihmiset musta miettii. Nyt uskallan olla oma itseni, laulaja pohtii.

Kim Rusi