Kaija Koo Staralle: ”Vain elämää -kiertue ei saa jatkoa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emma Gaalassa eilen illalla juhlinut kiintotähti Kaija Koo kertoi Staralle olevansa kiitollinen saadessaan olla yhä Emma Gaalassa mukana. Kaija oli pukeutunut näyttävästi hopeaan Tinakenkätyttö-biisinsä mukaisesti.

Stara tiedusteli Kaijalta, että mikä on naisen huippusuosion salaisuus vuosi toisensa jälkeen?

– Innostus alaan ja utelias lapsellisuus. Kun mä olen paljon nuorempien artistien kanssa tekemisessä, niin musta tuntuu aina, että ollaan saman ikäisiä. Meitä yhdistää sama innostus tähän juttuun, Kaija Koo kertoi.

kaijakoo02032013a

Miten vuosia listojen kärkisijoja kolkutellut artisti jaksaa keikka toisensa jälkeen innostua yleisön edessä?

– Se on sellainen synnynnäinen juttu. Minussa palaa sellainen liekki, joka ei nähtävästi sammu. Sitä vois sanoa typerästi ja naivisti positiivisuudeksi. Mulla on sellanen periaate, että kyllä tästä aina vaan noustaan.

Mediassa Vain elämää televisiosarjan tähdet ovat pahoitelleet, kun huippusuosittua konserttikiertuetta ei päätetty enää jatkaa. Missä fiiliksissä Kaija päätti konserttikiertueen ja olisiko hänellä ollut vielä kiinnostusta jatkaa mukana, jos kiertue jatkuisi?

– Niitä ei enää tule. Nyt on aika keskittyä omiin asioihin. Vain elämää kiertue oli hyvä juttu. Harmi, ettei ihmiset saaneet nauttia niitä lisää.

Kim Rusi