Krista Siegfrids hääpuvussa euroviisulavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea tulevissa Euroviisuissa Ruotsin Malmössä edustava Krista Siegfrids juhli eilen monien muiden suomalaistähtien tavoin Emma Gaalassa. Stara tavoitti Kristan haastatteluun, jossa energinen nuori nainen kertoi muun muassa viisusuunnitelmistaan.

Krista tuo tänä vuonna Göterborgissa vauhdikkaan viisuesityksensä koko Euroopan silmien eteen. Miten iso juttu Kristalle osallistuminen Euroviisuihin onkaan?

– No, kyllä se on toteutunut unelma. Mä oon ollut suuri euroviisufani ja pienestä pitäen seurannut sitä. Se tuntuu ihanalta, et mä saan edustaa Suomea just Ruotsissa, Krista Siegfrids kertoo.

Krista kertoo tänä vuonna Euroviisuihin osallistuvan poikkeuksellisen kovia kilpailijoita.

– Pakko sanoa, et tänä vuonna on paljon hyviä artisteja. Suuria artisteja, kuten Cascada ja Anouk ja todella hyviä biisejä.

Millainen esitys Kristalla on luvassa Euroviisuissa?

– Mä en oikeen tiedä. Me suunnitellaan sitä show’ta just tällä hetkellä. Jotain kreisii ja hienoo. Puvustuskin on vielä vähän vaiheessa. Edelleenkin se on hääpuku, mutta voi olla että se muuttuu jotenkin vielä. Suomessa mulla oli 12 mimmiä lavalla, mutta euroviisuissa saa olla vain kuusi henkilöä lavalla.

Kovassa pyörityksessä oleva Krista ei lomaa kaipaa.

– Hei, lomaa ehkä in next life. Nyt ei oo lomaa ollenkaan, mut ei se haittaa kyllä mä ehdin levätä sit joskus.