Krista Siegfrids lähtee Euroopan kiertueelle: ”Tää tuntuu ihanalta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara pääsi jututtamaan perjantaisessa Emma Gaalassa Suomea euroviisuissa tulevana keväänä edustavaa iloista ja valloittavaa Krista Siegfridsiä. Krista käänsi katseita seksikkäässä catwoman-tyylisessä nahka-asussaan ja kertoi Staralle kuulumisistaan.

Krista tunnetaan yltiöpositiivisuudestaan ja energisyydestään. Mistä kaikki se energia kumpuaa?

– Kaikki kysyy sitä, en mä tiedä. Musta se on vaan niin siistiä, et saan tehdä vihdoin tätä mistä oon aina haaveillut, musaa ja showta, Krista kertoi.

Voice of Finland -ohjelma nosti Kristan nopeasti koko kansan tietoisuuteen ja Euroviisujen kautta pian myös koko Euroopan televisioruutuihin. Onko neitokaisen pää pyörällä nopeasta menestyksestä?

– Tää tuntuu ihanalta. Mut mä oon kauan tehnyt tätä työtä ja puskenut eteenpäin, että ei se tunnu, että kaikki tulee yhtäkkii vaan.

Suomalaiset tunnetaan maailmalla syrjäänvetäytyvänä ja hiljaisena kansana. Krista edustaa täydellistä ääripäätä tälle mielikuvalle. Miten ihmiset ovat suhtautuneet positiiviseen ja energiseen asenteeseen?

– Saan välillä palautetta siitä, mut mä en voi sille mitään. Mä oon tällanen artisti ja ne jotka diggaa niin diggaa. Mä en voi miellyttää kaikkia.

Euroviisuihin mukaan pääsy on Kristalle yksi merkkipaalu ja mahdollisuus päästä myös kansainvälisiin parrasvaloihin, mutta tähtääkö neitokainen maailmanmarkkinoille?

– Mä toivon, että saan tehdä monta levyä ja maailmankiertueen. Olis ihana tehdä keikkoja myös ulkomailla ja se toteutuukin nyt huhtikuussa, kun me tehdään tällainen Euroopan kiertue. Saadaan lisää faneja, jotka äänestää meitä sit Ruotsissa.