Povipommien sota: Jordan julkaisi nakukuvan Kellystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis ja povipommi Katie Price meni taannoin pikavauhtia kihloihin ja naimisiin strippaaja Kieran Haylerin kanssa. Sittemmin neitokainen vahvisti hankkiutuneensa pikavahtia raskaaksi jo viisi viikkoa häiden jälkeen.

Nyt Katie Price ja Talent-tuomarinakin tunnetuksi tullut Kelly Brook ovat ajautuneet avoimeen sotatilaan. Neitokaiset ovat sivallelleet toisiaan julkisesti ja nyt Katie on julkaissut Twitterissä yläosattoman nakukuvan Brookista. Kuvassa Kelly ottaa aurinkoa yläosattomissa rannalla. Ennen kuvan julkaisemista Kelly vertasi Katieta Sekaisin Marista -elokuvan hahmoon.

34-vuotias Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.