Girls Aloud lavalla – myös Cheryl Cole niukassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpien tyttöbändien joukkoon lukeutuva Girls Aloud -yhtye perustettiin vuonna 2002 Popstars-ohjelmassa. Tyttöbändin jäseniä ovat Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh. Yhtyeen tunnetuimpia biisejä ovat muun muassa Love Machine ja Sound of the Underground.

Tammikuussa Girls Aloud -hittiyhtyeen huhuttiin hajoavan. Popkaunottarien kerrottiin lähtevän eri teille Ten – The Hits -kiertueen päättymisen jälkeen. Kymmenen vuotta yhdessä pysyneen tyttöbändin kerrotaan eroavan, koska he haluavat lopettaa ikään kuin huipulla ja menestyneinä. Yhtye ei ole kommentoinut huhuja, ja eilen se nousikin lavalle Lontoon massiivisella O2 Arenalla.

Yhtyeen huhuttiin hajonneen jo vuonna 2007, mutta tyttöbändin managerinakin toiminut Louis Walsh kiitti väitteet. Girls Aloud -yhtye on julkaissut viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn. Heidän Beautiful Cause You Love Me -kappaleen musiikkivideo julkaistiin viime kuussa YouTube-palvelussa. Se on kerännyt jo yli kaksi miljoonaa katsojaa.