Marysol Patton pesi meikkinsä – lopputulos päätyi Facebookiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Draamasarja Täydelliset naiset sai aikoinaan ympäri maailmaa valtavan suosion, joka alkoi näkyä pian myös realityohjelmissa. Saman teeman ympärille perustettiin nopeasti lukuisia Tosielämän täydelliset naiset -realitysarjoja, joista erään tähti on Marysol Patton.

Real Housewive of Miami, eli Miamin täydelliset naiset, seuraa paikallisten äveriäiden kotiäitien ylellistä elämää. Mukana sarjassa on myös yrittäjä Marysol Patton. Nyt hän on pessyt meikkinsä ja julkaissut kuvia lopputuloksesta Facebook-sivuillaan ja Instagramissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

45-vuotias Marysol Patton jäi kiinni rattijuopumuksesta tammikuussa 2010, vain puoli vuotta Elsa-äitinsä rattijuopumuspidätyksen jälkeen. Pattonin 76-vuotias äiti Elsa Patton tunnetaan erityisesti pilalle leikeltyjen kasvojensa ansiosta.