Mikä pilasi Justin Bieberin synttäribileet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber täytti perjantaina 19 vuotta, ja supertähti juhlisti merkkipäivää näyttävästi Lontoossa. Juhlat eivät kuitenkaan sujuneet odotusten mukaan, sillä Bieber itsekin kirjoitti Twitterissä niiden olleen hänet surkeimmat synttärinsä.

Pettymyksen syistä on kuitenkin parhaillaan liikkeellä useita eri tarinoita, joiden kunkin vaikutusta Bieberin ja hänen seurueensa juhlatunnelmaan voidaan vain arvella. Poppari poistui seurueineen lontoolaiselta Cirque Du Soir -klubilta vain hetki saapumisensa jälkeen, joten juhlat loppuivat joka tapauksessa lyhyeen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Tarina 1

Maailman suurimpiin viihdejulkaisuihin lukeutuva E! Online kertoi eilen, että Justin oli seurueineen heitetty ulos klubilta ajauduttuaan välikohtaukseen järjestysmiesten kanssa. Paikalle oli kertynyt suuri määrä faneja ja paparazzeja, jotka aiheuttivat kaaosta ja ongelmia ravintolan edustalla. Järjestysmiesten kerrotaan jopa tönineen supertähden nuoria faneja, Splash News puolestaan vahvisti.

Tarina 2

Toinen viihdealan jättimedia Radar Online raportoi, että Justin poistui ravintolasta alaikäisen ystävänsä kohtelun vuoksi. Muun seurueen jälkeen paikalle saapui nimittäin Bieberin 14-vuotias ystävä Jaden Smith, jota klubin järjestysmiehet eivät päästäneet sisään. Bieberin kerrotaan suivaantuneen tästä ja päättäneen lähteä heti pois ravintolasta. Samoilla linjoilla oli myös viihdealan uutistoimisto X17, joka raportoi Bieberin ajautuneen ystävänsä takia välikohtaukseen järjestysmiesten kanssa.

Tarina 3

Maailman suurin verkkomedia Daily Mail Mail ja maailman tunnetuin viihdelehti TMZ puolestaan raportoivat eilen, että Bieberin juhlatunnelman olisi pilannut hänen räppäriystävänsä Lil Twistin toilailu Yhdysvalloissa. Nuori räppäri oli saanut lainaksi Justinin omistaman Suomessa valmistetun Fisker Karma -urheiluauton, jolla ystävä kaasutteli poliisit peräänsä moottoritiellä. Poliisit myös pysäyttivät auton ja antoivat räppärille sakot. Lisäksi Daily Mail kertoi, että Bieberin tyttöystäväksi arveltu 17-vuotias kaunotar Ella-Paige Roberts Clarke ei päässyt alaikäisenä sisään klubille, jossa Justin juhli synttäreitään.