AnnaSophia Robb hurmasi teinilehden bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen nuori näyttelijäkaunotar AnnaSophia Robb on tehnyt itseään tunnetuksi useissa hienoissa elokuvarooleissa, mutta lopullinen kansainvälinen läpimurto on vielä kuitenkin tekemättä. Uusien roolien myötä se lienee kuitenkin vain ajan kysymys.

Viikonloppuna AnnaSophia näyttäytyi New Yorkin Manhattanilla järjestetyissä Denim Days -juhlissa, joita järjestämässä oli muun muassa Seventeen Magazine.

AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia teinitähtiä. Hän on tullut tunnetuksi rooleistaan muiden muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jumper. Tähden viimeisin koskettava roolisuoritus nähtiin Soul Surfer -elokuvassa, jossa neito näytteli hain hyökkäyksen kohteeksi joutunutta nuorta lainelautailijaa. Soul Surfer -elokuvasta tuttu neitokainen nähdään pian uudessa The Carrie Diaries -televisiosarjassa näyttelemässä Carrie Bradshaw -roolihahmoa nuorena.