Armin Van Buuren Weekend Festivaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Kyläsaaressa 16. – 17. elokuuta järjestettävän Weekend Festivalin artistikattaus on saanut lisäystä, kun hollantilainen Armin Van Buuren nousee festivaalin päälavalle perjantaina 16. elokuuta. Arminin radio-ohjelmalla on jopa 20 miljoonaa kuuntelijaa ympäri maailmaa.

Festivaalin pääpromottori Hardi Loogin mukaan Armin Van Buuren sopii festivaalin futuristiseen teemaan. Armin Van Buurenin lisäksi festivaalikattaukseen on kiinnitetty Beam Me Up -singlellään radioissa parhaillaan soiva Cazzette sekä huhtikuussa Helsingin Kaivohuoneella soittava Nause.

Weekend Festivaalin esiintyjäkaartiin on kevään aikana luvassa vielä lisää kiinnityksiä. Tänään julkistettujen nimien lisäksi festivaaliohjelmaan on jo aiemmin vahvistettu David Guetta, Pendulum DJ set, MC Verse, Sebastian Ingrosso, Tinie Tempah, Example Live, Porter Robinson, Cheek, Karri Koira, Heavyweight, Housemotion, Orkidea & Friends feat. Super8 & Tab, Orion, Proteus ja Muffler.