Nicki Minaj rinnat paljaana videokuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj osaa kohahduttaa yleisöään alati vaihtuvilla asukokonaisuuksilla, jotka imartelevat neitokaisen muodokasta vartaloa. Taannoin tähti julkaisi verkossa itsestään paljastavia bikinikuvia.

Nyt naisräppäri esintyy räppäri French Montanan Freaks-kappaleen musiikkivideolla. Kuvauksissa nähdään esimakua tulevasta rohkeasta videosta, sillä siinä Nicki nähdään paljasrintaisena. Hänen muotojaan peittävät vain nännien päälle liimatut kultaiset tähdet.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella. Minaj työskentelee parhaillaan American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Randy Jacksonin ja Keith Urbanin kanssa.