Teresa Giudice esitteli upean bikinikuosinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Teresa Giudice ei ole tullut vielä kovinkaan tunnetuksi suomalaisten televisiokatsojien keskuudessa, mutta Yhdysvalloissa hänet on nähty jo useissa realitysarjoissa. Giudice nähdään esimerkiksi New Jerseyn täydelliset naiset -sarjasta.

Giudicen perhe lomailee parhaillaan Dominikaanisessa tasavallassa sijaitsevassa Punta Canassa, jossa perhe on juhlimassa Teresan aviomiehen serkun häitä. Paparazzi kuvasi eilen realitytähden, kun tämä nautiskeli vesileikeistä lastensa kanssa.

40-vuotias Teresa Giudice on amerikkalainen televisiojulkkis, joka tunnetaan parhaiten The Real Housewives of New Jersey -realitysarjasta. Sen lisäksi hän on muun muassa kisannut Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversiossa ja kirjoittanut hitiksi nousseen kokkauskirjan. New Jerseyn Towacosa asuvalla Giudicella on aviomiehensä kanssa neljä tytärtä.