Ashley Tisdalen hellät hetket lomalla – paparazzi sattui paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -elokuvista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut. Ashley erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä, ja nyt kainalossa on uusi rakas.

Nyt 27-vuotias Ashley Tisdale on kuvattu poikaystävänsä Christopher Frenchin kanssa lemmenlomalla Meksikossa. Paparazzi yllätti julkkisparin, kun he lekottelivat hotellinsa uima-altaalla.

Ashley Tisdale nähdään ensi vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat kesällä. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Neljässä Scary Movie -elokuvassa nähty Anna Faris ei huhujen mukaan tule tähdittämään viidettä osaa.