Cheekin jättikeikan liput kuin kuumille kiville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Cheek esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 21. syyskuuta. Lipunmyynti alkoi tänään, ja liput varattiin loppuun alle tunnissa. Artisti itse on luonnollisesti tyytyväinen valtavaan menestykseen.

– Upea fiilis! Teemme yhdessä yleisön kanssa hienon illan, Cheek kommentoi.

Jättikonsertille on ollut kysyntää, sillä tällä hetkellä Cheekin keikat ovat ilta toisensa jälkeen loppuunmyytyjä. Syyskuussa Jäähallissa nähdään kaksituntinen spektaakkeli, jonka aikana kuullaan kattava läpileikkaus Cheekin uran suurimmista hiteistä. Konsertissa on mukana livebändi ja yllätysesiintyjiä.

Cheek hurmasi suomalaiset viime syksynä Vain elämää –ohjelmassa, joka keräsi ruutujen ääreen miljoonayleisön. Albumit Vain elämää ja Vain elämää jatkuu ovat myyneet yhteensä yli 260.000 kappaletta. Niiden suurimmaksi hitiksi nousi Erinin versio Cheekin biisistä Mitä tänne jää. Cheekin viime huhtikuussa julkaistun Sokka irti -albumin myynti lähentelee tuplaplatinaa. Kaikkia Cheekin levyjä on myyty yhteensä lähes 150.000 kappaletta.