Jennifer Nicole Leen minimekko vesirajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on saanut hyvin jalansijaa mallina ja kirjailijana. Itsensä huippukuntoon treenannut julkkistähti auttaa nyt muita ylipainoisia löytämään hyväkuntoisensa itsensä muun muassa kirjoittamillaan oppailla.

Nyt huippukunnossa oleva fitness-guru on kuvattu Miamissa ulkoiluttamassa Chuy-nimistä koiraansa. Näin arkiseen askareeseen Jennifer oli valinnut asuksi käytännöllisen pikkumekon, jonka pituus lähenteli kriittistä pistettä. Pisteitä kaunotar saa siitä, että on adoptoinut sekarotuisen koiran eikä ostanut itselleen rotukoiraa pentuna.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.