Rihannan rinnat pääosassa – asu ei jättänyt mitään arvailun varaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna seurustelee jälleen Chris Brownin kanssa, vaikka parin uudesta erosta onkin viime päivinä huhuttu kovasti viihdelehdissä. Supertähden elämä on ollut viime viikkoina varsinaista vuoristorataa, mutta hän on ehtinyt kuitenkin myös lomailemaan.

Eilen Rihanna nähtiin Lontoossa, jossa hän lanseerasi oman River Island -vaatemallistonsa näyttävästi. Hän oli nimittäin jättänyt rintaliivit pukematta ja pukenut ylleen erittäin ohuen ja tiukan mustan mekon, joka ei jättänyt muodosta lainkaan arvailun varaa.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.