Summer Sound Festival -kilpailu: Arvaa kolme tähtiesiintyjää ja voita STARA Premium VIP -liput

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä Helsingin Messukeskuksessa loppuunmyyty Summer Sound Festival järjestetään tulevana kesänä 26. – 28. heinäkuuta. Tapahtuman tähdiksi on tähän mennessä vahvistettu DJ Tiesto ja Knife Party. Nyt voit arvata keitä tapahtuman seuraavaksi julkaistavat supertähdet ovat.

Kuva: Summer Sound Festival
Kuva: Summer Sound Festival

Kolme seuraavaa esiintyjäkiinnitystä julkistetaan 15. maaliskuuta. Nyt Stara ja Summer Sound Festival järjestävät Staran lukijoille kilpailun, jossa nämä kolme esiintyää oikein veikanneiden kesken arvotaan tapahtumaan STARA Premium VIP -liput kahdelle. Tässä hieman vinkkejä kolmikosta.

1) Ensimmäinen heistä on DJ Tieston pitkäaikainen suojatti, DJ Mag Top 100 -listan sijalta kuusi löytyvä supertähti, joka on jo muutaman kerran esiintynyt loppuunmyydyille saleille Suomessa. 2) Toinen esiintyjistä levytti juuri Aviciin kanssa superhitin, joka on tällä hetkellä radioiden ja klubien soittolistojen kärjessä Suomessa ja ympäri maailmaa. 3) Kolmas tähti tulee Belgiasta ja hän tuotti äskettäin Will.I.amin ja Britney Spearsin Scream and Shout – hitin.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.