Harlem Shake meni liian pitkälle – ilmailuviranomaiset aloittivat tutkinnan

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla netti-ilmiöitä tulee ja menee, ja parin viime viikon ajan erityisesti niin sanotut Harlem Shake -videot ovat levinneet kulovalkean tavoin. Ilmiö on todennäköisesti jo nyt hiipumaan päin, mutta sen jälkipuinti jatkuu kuitenkin vielä pitkään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt nimittäin Yhdysvaltojen kansallinen ilmailuviranomainen on ottanut tutkintaansa tapauksen, jossa Fronties Air -lentoyhtiön lennolla 157 Chicagosta San Diegon kuvattiin Harlem Shake -video. Muiden samaan ilmiöön liittyvien videoiden tapaan ensin ruudulla tanssii vain yksi henkilö, mutta pian koko lentokoneellinen väkeä näyttää tanssivan matkustamossa.

ABC News kertoo, että lentoyhtiön edustajan mukaan istuinvyövalot eivät olleet päällä kuvaushetkellä, joten teknisesti ihmiset saivat liikkua vapaasti lentokoneen käytävällä. Selitys ei ilmailuviranomaisille riittänyt ja meneillään onkin tutkinta, jossa halutan kuulla myös videon kuvannutta ja verkossa julkaissutta opiskelijaa.