Will.i.am esitteli 900 000 dollarin käsityönä tehdyn autonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettu Will.i.am oli aikoinaan otsikoissa tunnustettuaan, etteivät hänen laulutaitonsa ole kummoiset, vaan hän joutuu kompensoimaan lahjojen puutettaan muokkaamalla ääntään Auto-Tune -tietokoneohjelmalla.

Will.I.Am on jo vuosien ajan pitänyt häntä varten tilaustyönä tehdyistä autoista. Viime vuonna hän hankki 700.000 dollarin auton, joka oli tehty DeLoreanin jaDodge Challengerin osista. Äskettäin hän sai uuden menopelin, jonka hintalappu oli peräti 900.000 dollaria. Pimp My Ride -realitysarjasta tutun West Coast Customsin kokoama ökykallis kaara on kuvattu Hollywoodissa.

The Black Eyed Peas -yhtye ilmoitti taannoin jäävänsä tauolle. Fanit järkyttyivät pian taukouutisen jälkeen huhuista, joissa väitettiin suosikkiyhtyeen hajoavan. Muun muuassa supertähti Kanye West vihjaili tauon olevan pysyvä. Yhtyeen keulahahmo Will.i.am kuitenkin tyrmäsi hajoamishuhut. Hän on menestynyt viime aikoina hyvin Britney Spearsin kanssa tekemällään hittisinglellä.