Järkyttävä video Venäjältä: Isä kuvasi kun pikkutyttö kaahasi Audilla 100 km/h

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Sanat Venäjä ja liikenneturvallisuus eivät tunnetusti mahdu yhteen lauseeseen, sillä maan onnettomuustilastot ovat monikertaiset länsimaihin verrattuna. Itänaapurista päätyykin myös verkkoon tasaisin väliajoin huolestuttavaa materiaalia. Niin nytkin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa on noussut nimittäin viime päivinä nettihitiksi video, jossa kahdeksanvuotias pikkutyttö on päässyt auton rattiin. Kyseessä ei ole mikään pieni peltorassi ja mökkitie, vaan uudenkarhea Audi ja maantie. Kaiken lisäksi tytön isä kuvaa vierestä, kun hänen jälkikasvunsa kaasuttelee liukkaassa talvikelissä Audilla 100 kilometrin tuntinopeudella – alaikäisenä ja tietenkin ilman ajokorttia.

Viereisellä penkillä isä kannustaa tyttöä ajamaan vieläkin lujempaa. Pietarissa kuvattu video on saanut suosion myötä myös venäläiset poliisit tutkimaan tapausta. Video päätyi lopulta myös Venäjän televisioon. Vuosittain itänaapurin maanteillä kuolee kolareissa yli 30.000 ihmistä.