Suomalainen lapsitähti Isac Elliot menestyy nyt Norjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen teinisensaatio Isac Elliot menestyy parhaillaan myös Norjassa, jossa sikäläinen mP3-kanava on ottanut New Way Home -kappaleen soittolistalleen. 12-vuotiaan popparin esikoissingle julkaistiin Suomessa ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

Kappale nousi heti YleX ja XTRM –radiokanavien soittolistoille ja sen jälkeen myös The Voice -kanavalle. Kappaleen virallinen lyriikkavideo on jo kerännyt yli 200.000 katselukertaa ja popparin Facebook-sivuilla on jo yli 7.000 tykkääjää.

Isac Elliot jakoi viime perjantaina Emma Gaalassa Spotifyn Vuoden Innovaattori-palkinnon Robinille. Isacin virallinen musiikkivideo kuvattiin äskettäin Miamissa ja se valmistuu lähiaikoina. Vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan toukokuussa.